Välkommen till Venator Pro Sverige

NU ETABLERAR SIG VENATOR PRO I SVERIGE

HILLMAN – jakt kläder och tillbehör

Venator Pro Ltd. är stolta att vara den Skandinaviska distributören för det Bulgariska kvalitetsmärket Hillman. Vi öppnar nu vår nya webshop i Sverige.

Hillman är ett av det mest innovativa europeiska företagen som är fokuserat på endast produktion av jaktkläder och tillbehör. Hillman är kända för sina avancerade funktions lösningar med ikonisk design, lakonisk elegans med stil och kvalitet på sina produkter och har idag sålts över hela världen till mer än 2 miljoner jägare.

Som först i världen använder Hillman en minneskumteknik samt magnetiska stängningar  på sina jaktkläder.

Den unika vapenremmen Handsfree-sling och den kombinerade ryggsäcken med vapenfodral Holsterpack har blivit våra bästsäljare över hela världen tillsammans med vår revolutionerande ryggsäck Chairpack , dessa produkter är dock bara en liten del i vårt sortiment.

Hillmans team har  som ambition att ge dig som kund vår tillfredställelse och garantera högsta kvalitet på våra produkter genom  mångårig erfarenhet och engagemang, vi jobbar ständigt genom hårt arbete och passion för att utveckla våra produkter med dom senaste teknologierna och trenderna inom jaktkläder och utrustning för bästa komfort och funktionalitet till humana priser via vårt varumärke.