Välkommen till Venator Pro Sverige

Venator Pro

VÅRA JAKTER I SKOTTLAND

Venator Pro kan arrangera jakter i Perthshire/Angus Skottland då vi förfogar över 20.000 hektar med förstklassiga rådjursrike marker, och i samarbete med andra partners kan vi även erbjuda jakt på den fantastiska Kronhjorten ”Red Stag” i dom Skottska högländerna.

Vi skräddarsyr även efter eget önskemål andra kombinerade paket med jakt och fiske.

RÅDJUR

BOCK - april till oktober                                                    

GET - oktober till mars

KRONHJORT

STAG - juli till oktober

HIND -  oktober till  februari

DOVHJORT (begränsat)

HJORT - augusti till mars

HIND - oktober till februari

FÅGELJAKT (fasan, anka, gäss, ripa och andra fågelarter) OCH HARE

Kontakta oss för mer information, priser och säsong

Vi utgår från Perth som ligger i centrala Skottland endast 45 min norr om Edinburgh och jagar året runt med gäster från hela världen. Vi kan även arrangera ert boende samt transport till och från flygplats för upp till 5 jägare åt gången, För info kontakta Kenneth Larsen på Venator Pro UK - telefon +44 7940 297921 eller Börje Börjesson på Venator Pro Sverige - telefon 0705 203161.

Och i samarbete med Skandinaviska Jakt och Fiske kan vi även erbjuda jakter i Sverige. Kontakta Börje Börjesson för mer information.

KRONHJORT I SKOTTLAND

En jägares dröm! Få jaga den Skotska Stagen i höglandet. Venator kan tillsammans med samarbetspartners erbjuda denna fantastiska jaktupplevelsen i vårt närområde.

RÅDJUR I SKOTTLAND

Venator har ca 20.000 hektar jaktmarkerna för rådjursjakt i centrala Skottland. På våra marker har man möjlighet att skjuta fina bockar.

Om du har frågor om jakter i Skottland, ta kontakt med Kenneth, på Venator Pro UK. Vi kan skräddarsy ett fantastik jaktpacket för upptill 4 jägare. 

E-mail: info@venatorpro.com
Telefon: 0044 7940 297921

KennethCutout