Välkommen till Venator Pro Sverige

Venator Pro

VÄLKOMMEN TILL VENATOR PRO

Om oss

Vi på Vernator Pro har ett stort brinnande intresse för natur och jakt och matlagning, så efter många år i ledande befattningar inom internationella livsmedelsföretag, beslutade Kenneth Larsen att följa sin stora passion för jakt och matlagning och startade i 2014 Venator Pro LTD.

Venator som förövrigt betyder jägare på latin är idag etablerat i Perth, Skottland och vår affärsidé går ut på att erbjuda totallösningar inom jakt - från jakten till tallriken på matbordet.

Nu har vi också etablerat oss i Sverige som genom Börje Börjesson kommer att driva Venator Pro Sverige.

Varumärke Hillman

Venator Pro LTD är idag exklusiv distributör för HILLMANs jaktkläder och tillbehör i hela Storbritannien och Skandinavien. HILLMANs varumärke har idag levererarat sina kvalitetsprodukter till ca2 miljoner jägare över hela världen som insett hur viktigt det är att vara rätt klädd och ha en utrustning som passar ändamålet.

Vi har även andra kvalitetsprodukter inom vårt sortiment som komplement.

Jakten

Venator Pro LTD kan erbjuda er i denna fantastiska natur, jakter i Perthshire/Angus Skottland då vi förfogar över 20.000 hektar med förstklassiga rådjursrika marker och i samarbete med andra partners kan vi även erbjuda jakt på den fantastiska Kronhjorten ”Red Stag” i dom Skottska högländerna.

Vi utgår från Perth som ligger i centrala Skottland endast 45 min norr om Edinburgh och jagar året runt med gäster från hela världen. Vi kan även arrangera ert boende samt transport till och från flygplats för upp till 5 jägare åt gången,

Vi skräddarsyr även efter eget önskemål andra kombinerade paket med jakt och fiske.

 

Om ni önskar mer info kontakta Kenneth Larsen på telefon +44 7940 297921 eller Börje Börjesson på Venator Pro Sverige - telefon 0705 203161.

FRÅN JAKT TILL TALLRIK!

Venator Pro Sverige

Venator Pro Storbritanien

Duke

The Bavarian Mountain Hound

Kenneth Larsen

Deer Stalking Guide and Managing Director

Venator Pro Brand Ambassador

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.