Välkommen till Venator Pro Sverige

Om Hillman

SE-facebook-2-banner

Hillman är i dag ett av de mest innovativa europeiska företagen med inriktning av att producera jaktkläder och tillbehör av hög kvalitet och är kända för sina avancerade lösningar för funktionalitet, ikonisk design, lakonisk elegans och stil där våra produkter bevisat sin oöverträffade kvalitet till över 2 miljoner jägare över hela världen.

Vårt team satsar mycket genom passion och hårt arbete att undersöka de senaste trenderna och tekniska lösningar för jakt mm och vår ambition är att fortsätta skapa och utveckla en god komfort och funktionalitet på våra produkter på såsom jaktkläder och accessoarer. Det viktigaste för oss är din belåtenhet och vi garanterar er hög kvalitet på av alla våra produkter och lämnar er garanti genom vårt namn efter långvarigt hårt arbete av investeringar, ansträngningar och erfarenheter.

 

Våra bäst säljande produkter som säljs idag över hela världen är vår unika vapenrem Handsfree-sling och vårt Vapenfodral Holsterpack samt den revolutionerande ryggsäcken Chairpack som idag ger en exceptionell komfort för tusentals jägare under jakt. Dock är detta bara en liten del av vårt produktsortiment.

Hillman är även först i världen med att använda en minneskumteknik samt en magnetisk stängningsmekanik på sina jaktkläder.

Hillmans ambition och målsättning är att bevisa för varje jägare att inga andra produkter tål att jämföras ​​när det gäller kvalitet, komfort, funktionalitet, senaste teknik och prissättning på alla sina produkter

Företaget har sitt huvudsäte I Burgas, Bulgarien och är etablerat sedan 15 år tillbaka.